بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم

ارائه گزارش نهایی مسمومیت دانش‌آموزان به رئیس مجلس

رئیس کمیته حقیقت‌یاب مسمومیت دانش‌آموزان از نهایی‌شدن گزارش این کمیته و ارسال آن به محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برای قرائت در صحن علنی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحمیدرضا کاظمی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با اشاره به اتمام کار کمیته حقیقت یاب مسمومیت دانش آموزان، گفت: برای بررسی این اتفاق در مدارس، از دستگاه های مربوطه از جمله آموزش و پرورش، امنیتی، درمان و انتظامی دعوت شد تا اطلاعات خود را به مجلس ارائه کنند بعد از جمع آموری گزارش های شفاهی و مکتوب، جمع بندی نهایی صورت گرفت و گزارش به رئیس مجلس برای قرائت در صحن علنی ارسال شد.

وی اظهار داشت: با جمع آوری اطلاعات دستگاه های مربوطه مشخص شد در موضوع بدحالی و مسمومیت دانش آموزان عده ای با غرض و شیطنت و با استفاده از بمب های بدبو که در بازار وجود دارد دست به این کار زدند، همچنین برخی با هدف به تعطیلی کشاندن مدارس و عده ای به دنبال اقدام کار کودکانه در زمینه مسمومیت دانش آموزان فعالیت کرده اند.

نماینده مردم پلدختر در مجلس یادآورشد: در ادامه مشخص شد افرادی نیز پشت صحنه بخشی از مسمومیت دانش آموزان بودند که پس از شناسایی توسط دستگاه امنیتی دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اسفند سال گذشته طی نامه‌ای به رؤسای ۴ کمیسیون بهداشت و درمان، امور داخلی کشور و شوراها، آموزش و تحقیقات و امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دستور تشکیل کارگروهی ویژه برای رسیدگی به موضوع مسمومیت دانش آموزان را صادر کرد.

در ادامه این دستور، کمیته حقیقت‌یاب با عضویت یحیی ابراهیمی و زهرا شیخی از کمیسیون بهداشت و درمان، روح الله متفکرآزاد و محمد وحیدی از کمیسیون آموزش و تحقیقات، سیدحمیدرضا کاظمی و محمدحسن آصفری از کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و حسن همتی و جواد کریمی قدوسی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در اسفند سال گذشته تشکیل شد./ایرنا

ارسال نظر